Sonja Oosterman

Even voorstellen:

Mijn naam is Sonja Oosterman.

Als docent heb ik een aantal jaren lesgegeven op verschillende MBO opleidingen zoals de VZ (verzorgende), VP (verpleegkundigen) en SPW (sociaal pedagogisch werk) . Ik gaf daar de vakken gezondheidskunde, huishoudkunde en verzorging. In 2003 ben ik begonnen met de opleiding voor Integrale Reflexzone Therapie in Meppel aan de Academie voor Natuurlijke Geneeswijzen.

In 2006 heb ik deze opleiding met succes afgerond. In oktober 2006 zijn wij verhuisd naar het huidige adres om daar mijn praktijk te kunnen starten, wat in mei 2007 daadwerkelijk een feit was. Sindsdien volg ik regelmatig bijscholingen op het gebied van reflexzone therapie. Waaronder Chinflex® en Zwangerschapsrelfexologie. Maar ook op het gebied van coaching met behulp van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)

Ik ben lid van de Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten. Waarvoor ik ook bijgeschoold moet blijven om mijn licentie te kunnen behouden. Dit geeft u de mogelijkheid om een behandeling op het gebied van de reflexzone therapie vergoed te krijgen (afhankelijk van uw ziektekostenverzekering).

Tot ziens,

Sonja Oosterman