Coaching

Reflexzone Therapie en coaching een mooie combinatie

Reflexzone Therapie en coaching is een mooie krachtige combinatie. Mensen beginnen vaak aan reflexzone therapie als er op het gebied van gezondheid een probleem is ontstaan. Er een dis balans is ontstaan. Reflexzone therapie biedt veel meer dan alleen herstel van lichamelijke klachten. Het biedt ook de mogelijkheid om bewust te worden van waar u nu staat. Juist door reflexzone therapie kun je bewust gemaakt en wakker geschud worden en er achter komen waardoor u uit balans bent of hoe u uw doelen beter kunt gaan halen. Het is een krachtige combinatie om er achter te komen wat uw kwaliteiten zijn en hoe u deze kunt benutten en om uw doelen te behalen. U wordt u  bewust van uw eigen handel en wandel.

Meer en meer raken mensen bekend met andere behandelmethoden dan die van de medische wetenschap. Zo is voetreflexologie al aardig aan het inburgeren. Als U het nu aan een willekeurig iemand vraagt, dan zult u  al snel het antwoord krijgen dat er punten in je voeten zitten die je kunt indrukken en dat je dan klachten kunt verhelpen. Zo snel gaat dat niet, maar de strekking van de uitleg klopt al aardig. Vanuit de klassieke voetreflexologie gaat men er van uit dat het hele lichaam in de voet is gereflecteerd en dat je door druk uit te oefenen op bepaalde vlakken of punten, het zelfherstellend vermogen van het lichaam in gang wordt gezet. Maar er is meer!

Niet alleen het lichaam reageert. Er gebeurt meer bij voetreflexologie dan alleen een prikkel afgeven waar het lichaam op reageert. Zo komen er emoties los of herinneren we zaken die we al vergeten waren of weggestopt hebben. Anderen voelen energie stromen door heel het lichaam of op andere plaatsen. Zelfs buiten het lichaam gebeurt er van alles. Dat is precies het snijvlak waar coaching en voetreflexologie elkaar  versterken.