Sonja Reflexzone

Chinflex

Chinflex® is een massage die gebaseerd is op de oude originele Chinese voetmassage principes. De Chinezen passen voetmassages met zeer goede resultaten al bijna 4000 jaar toe. Hun kennis op dit terrein is dan ook ongelooflijk. Ze gebruiken deze massages tot op hoge leeftijd, om hun gezondheid te behouden of als er klachten zijn deze te verminderen of te verhelpen.

De succesformule van Chinflex® (Chinese voetmassage)

Het grote succes van Chinflex® massage ontstaat doordat in een massage 2 systemen tot een geheel gecombineerd worden.

  1. De zones op de voeten worden gemasseerd. Het hele lichaam, dus alle organen,spieren en weefsels, is weerspiegeld in de voeten. Door de zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan. Hierdoor kan het orgaan beter gaan functioneren.
  2. De meridiaanbanen en acupunctuur punten op de voeten, onderbenen en knieën worden gemasseerd. (meridianen vormen samen met hun acupunctuur punten een energetisch systeem in het lichaam waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien)

De combinatie van deze 2 systemen plus het feit dat er hele prettige ontspannende, intensieve massage technieken toegepast worden op knieën, onderbenen en voeten, maakt deze massage tot een ongekende weldaad.

De resultaten:

  • Tijdens een ontspannende Chinflex® massage komen lichaam en geest volledig tot rust en wordt de energie doorstroming in het lichaam gestimuleerd.
  • Na afloop voelt men zich ongekend ontspannen, fit en vitaal.